Υλικά:

400 γραμ. φασόλια ΖΕΣΗ

1 μεγάλο κρεμμύδι

5-6 κλωναράκια μαϊντανό

½ φλιτζάνι λάδι

1 κ.σ. ξύδι

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Αφήνετε τα φασόλια στο νερό για ένα βράδυ. Τα βράζετε μέχρι να γίνουν τρυφερά,

αλλά χωρίς να λιώσουν. Τα στραγγίζετε πολύ καλά και τα βάζετε σε ένα

μπολ. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα και ανακατεύετε με

προσοχή να μην λιώσουν τα φασόλια. Σε μικρό μπολ χτυπάτε το λάδι με το ξύδι και

όσο αλατοπίπερο θέλετε και περιχύνετε με τη σάλτσα αυτή τα φασόλια.