Μαύρη Τρομπέτα (Craterellus Cornucopioides) Μεγαλύτερες εικόνες

Μαύρη τρομπέτα (Craterellus Cornucopioides) 25g

7351-032

Νέο προϊόν

Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

Περισσότερες λεπτομέριες

Τρόπος μαγειρέματος:

Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

Εάν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε σε σάλτσα κόκκινη ή λευκή, τα μουσκεύουμε σε λιγότερο νερό ώστε η σάλτσα μας να μην είναι αραιή και να γίνει πιο γευστική και αρωματική. Τα αφυδατωμένα μανιτάρια είναι ιδανικά για να δώσουν μια απολαυστική γεύση στα φαγητά μας αλλά και να αντικαταστήσουν το κρέας. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και σε σαλάτες τρίβοντας τα σαν μπαχαρικό. Τα 25g αφυδατωμένων μανιταριών αντιστοιχούν περίπου σε 250g άγριων φρέσκων μανιταριών.