• Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, γάλα, αυγά. Η ελληνική εκδοχή των ιταλικών fusilli, ζυμωμένες με γάλα και αυγά.Μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλο αριθμό  από σάλτσες , ενδείκνυνται, ωστόσο, για πλούσιες σάλτσες , καθώς μπορούν να τις εγκλωβίσουν  καλύτερα στις εσοχές τους, δίνοντας έτσι πιο μεστή γεύση στο πιάτο μας. Χρόνος βρασμού: 6-8 λεπτά.

  • Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, σπανάκι, καρότο, ντομάτα, βασιλικός. Βίδες ζυμωμένες με λαχανικά (σπανάκι, καρότο, ντομάτα και βασιλικό), θρεπτικές, νηστίσιμες.Συνδυάστε τις με τη σάλτσα της επιλογής σας ή με την προσθήκη κάποιου σκληρού τυριού (κεφαλοτύρι). Χρόνος βρασμού: 6-8 λεπτά.

  • Συστατικά: Αλεύρι σκληρού σίτου, σιμιγδάλι, αυγά. Η εκδοχή της χυλοπίτας σε μικρά τετράγωνα κομματάκια, ζυμωμένο εξ ολοκλήρου με αυγά, κατάλληλο για σούπες, γιουβέτσι στο φούρνο και πολλές άλλες συνταγές. Χρόνος βρασμού: 6-8 λεπτά.

  • Συστατικά: Σιμιγδάλι, αλεύρι, αβγά, νερό, αλάτι, κρόκος, μανιτάρι. Βίδες ζυμωμένες με μανιτάρι και κρόκο, μοναδική γεύση ιδανικές για καρμπονάρα ή με οποιαδήποτε άλλη σάλτσα της επιλογής σας. Χρόνος βρασμού: 4-5 λεπτά.

  • Συστατικά: Σιμιγδάλι, αλεύρι, αβγά, νερό, αλάτι, τσουκνίδα, καρότο, πιπεριά Λαζάνια ζυμωμένα με (τσουκνίδα, καρότο και πιπεριά) πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Δοκιμάστε το σε οποιαδήποτε σουφλέ ή γιουβέτσι της αρεσκείας σας, δίνοντας χρώμα και ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο σας Χρόνος βρασμού: 4-5 λεπτά

  • Συστατικά: Σιμιγδάλι, αλεύρι, αβγά, νερό, αλάτι, κρόκος, μανιτάρι (βολίτης) Λαζάνια ζυμωμένα με μανιτάρι και κρόκο, μοναδική γεύση ιδανικά για καρμπονάρα ή με οποιαδήποτε άλλη σάλτσα της επιλογής σας. Χρόνος βρασμού: 4-5 λεπτά

  • Συστατικά: Αλεύρι, νερό, αλάτι Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Σε βραστό νερό ρίχνουμε 500g του προϊόντος, τα σκεπάζουμε για 5 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε. Τα περιχύνουμε με λιωμένο βούτυρο και μετά με γιαούρτι ανακατεμένο με ψιλοκομμένο σκόρδο. Σερβίρονται επίσης με ζάχαρη και κανέλα. Χρόνος βρασμού: 5 λεπτά