• Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.