• Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Τσιγαρίζουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι μέχρι να ξανθίσει, ρίχνουμε το μείγμα και ανακατεύοντας προσθέτουμε  λίγο-λίγο καυτό νερό. Τέλος αφήνουμε να βράσει 12-14 λεπτά. 

  • Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Βράζουμε 2,5 κούπες νερό και προσθέτετε 1 κούπα του προϊόντος. Προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει 10 με 12 λεπτά.

  • Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Βράζουμε 2,5 κούπες νερό και προσθέτετε 1 κούπα του προϊόντος. Προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει 10 με 12 λεπτά.

  • Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Βράζουμε 2,5 με 3 κούπες νερό και προσθέτετε 1 κούπα του προϊόντος. Προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει.

  • Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Βράζουμε 6,5 κούπες νερό, προσθέτουμε 1 κούπα του προϊόντος. Προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου 5 έως 6 λεπτά. 

  • Τρόπος παρασκευής για 6 μερίδες: Βράζουμε 6,5 κούπες νερό, προσθέτουμε 1 κούπα του προϊόντος. Προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου 5 έως 6 λεπτά. 

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Τα αφυδατωμένα μανιτάρια τα χρησιμοποιούμε όπως και τα φρέσκα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

  • Συστατικά: Σιμιγδάλι, αλεύρι, αβγά, νερό, αλάτι, κρόκος, μανιτάρι. Βίδες ζυμωμένες με μανιτάρι και κρόκο, μοναδική γεύση ιδανικές για καρμπονάρα ή με οποιαδήποτε άλλη σάλτσα της επιλογής σας. Χρόνος βρασμού: 4-5 λεπτά.

  • Συστατικά: Σιμιγδάλι, αλεύρι, αβγά, νερό, αλάτι, κρόκος, μανιτάρι (βολίτης) Λαζάνια ζυμωμένα με μανιτάρι και κρόκο, μοναδική γεύση ιδανικά για καρμπονάρα ή με οποιαδήποτε άλλη σάλτσα της επιλογής σας. Χρόνος βρασμού: 4-5 λεπτά